Telina fiarta, pasata si congelata in forma de peleti, usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute, pe foc sau la microunde. Peletii au greutatea de cca. 4-6g/bucata si sunt congelati IQF.
Cod produs: CO1556
Telina fiarta, pasata si congelata in forma de peleti, usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute, pe foc sau la microunde. Peletii au greutatea de cca. 4-6g/bucata si sunt congelati IQF.
Lista alergeni:
TELINA
Beneficii
Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Te ajuta sa pregatesti cu usurinta, dupa pofta, fara pierderi, fie un piure rapid, fie o supa crema daca adaugi apa. Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.
Sfat de pastrare/utilizare/preparare
Preparare: Microunde: Pentru piure: puneti peletii de telina intr-un vas termorezistent cu capac si introduceti in cuptorul cu microunde la 900 W. La final amestecati si asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline. Timp de preparare: pentru 200 g (1 portie) – 4 minute / pentru 400 g (2 portii) – 7 minute. Pentru supa crema: puneti peletii de telina intr-un vas termorezistent cu capac si adaugati cate 50 ml apa pentru fiecare 100 g peleti de telina. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde, la 900 W timp de 3 minute, apoi amestecati si incalziti inca 2 minute. La final amestecati si asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline. Oala: Pentru piure: puneti peletii de telina intr-o oala potrivita, la foc mediu si amestecati continuu pana la omogenizare. Asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline. Timp de preparare: pentru 200 g (1 portie) – 4 minute / pentru 400 g (2 portii) – 9 minute. Pentru supa crema: puneti peletii de telina intr-o oala potrivita si adaugati cate 50 ml apa pentru fiecare 100 g peleti de telina. Incalziti la foc mediu si amestecati continuu pana la omogenizare. Asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline. Timp de preparare: pentru 200 g (1 portie) – 4 minute / pentru 400 g (2 portii) – 9 minute. Pastare: 5-7 °C (la frigider) maxim 24h; – 18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj.
Ingrediente/Compozitie chimica (mg/l)
TELINA 100%
Valori nutritionale per 100g
Greutate | 400 g |
---|---|
Tara de origine | |
Nr. produse in carton/bax | |
Valoare energetica (kcal/100g) | |
Valoare energetica (kJ/100g) | |
Proteine (g/100ml) | |
Glucide (g/100ml) | |
Din care zaharuri (g/100ml) | |
Lipide (g/100ml) | |
Acizi grasi saturati (g/100ml) | |
Fibre (g/100ml) | |
Sare (g/100ml) | |
Temperatura min de depozitare | |
Temperatura max de depozitare |
Ne bucuram de increderea clientilor nostri, cu ajutorul carora ne-am consolidat pozitia in piata distributiei de produse congelate in regiunea Moldovei.